Kom til Informationsmøde hos AspIT - Esbjerg

- og hør om alle de gode muligheder…

Siden starten af AspIT har omverdenen vist stor interesse for projektet, både fra Aspierne selv og deres forældre, fra sagsbehandlere og virksomheder.

For at opnå den mest optimale information og dialog omkring mulighederne med AspIT, er I velkomne til en uforpligtende snak med vores Specialpædagogiske vejleder Nadia Kirkegaard Jørgensen, tlf. 20 90 17 64.

Samtalen kan handle om baggrunden for AspIT, undervisningsmodellen og hverdagen på AspIT - herunder optagelseskriterier, afklaringsforløbet, praktikophold. Har I specifikke spørgsmål er hun klar til at besvare dem også.

Kontakt Gitte Drewsen (teamleder) på mail: gd(at)rybners.dk  eller mobil: 61 20 76 16 for yderligere information, eller for tilmelding til informationsmøde.


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer