Kom til Informationsmøde hos AspIT - Storkøbenhavn

- og hør om alle de gode muligheder…

Siden starten af AspIT har omverdenen vist stor interesse for projektet. Både fra Aspi´erne selv og deres forældre. Og fra sagsbehandlere og virksomheder. 

For at opnå den mest optimale information og dialog omkring mulighederne med AspIT, inviterer vi løbende alle interesserede til informationsmøder på AspIT.

Hvert informationsmøde har sin faste agenda omkring baggrunden for AspIT, undervisningsmodellen og hverdagen på AspIT - herunder optagelskriterier, afklaringssforløbet, praktikophold. Og der er rig lejlighed til at stille spørgsmål.

På informationsmøderne kan du høre mere om AspIT-uddannelsen, du kan få en rundvisning på skolen og du høre mere om optagelse og afklaringsforløb.

Der afholdes informationsmøder på AspIT-Storkøbenhavn på følgende datoer:  

  • Onsdag d. 13. november 2019 kl. 15:15-17:00
  • Torsdag d. 20. januar 2020 kl. 15:15-17:00

Tilmeld dig informationsmødet via mail på jeto(at)aspit.dk.

For yderligere information kontakt venligst Specialpædagogisk vejleder Jesper Torstensson på mail: jeto(at)aspit.dk, eller på telefon 7216 2737.

Vi glæder os til at se jer!

Husk også, at du kan møde os på AspIT-Skolernes dag første lørdag i september.
På AspIT-Skolernes dag får du mulighed for at møde elever lærere, specialpædagogiske vejledere og praktikkonsulenter og du får mulighed for at se og høre mere om uddannelsen, og hvordan den fører til beskæftigelse.

Vi afholder AspIT-Skolernes dag næste gang lørdag d. 7. september 2019.

Læs mere her


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer