Brobygningsdage hos AspIT i Næstved

AspIT Sjælland tilbyder en brobygningsdag til dig, der ønsker en særligt tilrettelagt uddannelse med it som omdrejningspunkt, og som går i skole.

Brobygningsdagen er et tilbud om at deltage i en særligt tilrettelagt dag hos AspIT. Et tilbud, hvor du bliver mere afklaret om, hvorvidt et uddannelsesforløb hos AspIT kunne være noget for dig, eller i første omgang et 6 ugers afklaringsforløb til AspIT forud for evt. optagelse på uddannelsen.

Hvem kan deltage i brobygning?
F.eks. elever i grundskolernes 9. kl., 10. kl. og 11. kl.
Lærer der ledsager elever.

Tidspunkt
Onsdag den 5. december 2018 kl. 10.00-15.00
henvendelse til: aspit(at)tietgen.dk

Andre ønsker
Er der skoler og elever, som ønsker brobygningsforløb på andre tidspunkter end ovennævnte, kan dette tilrettelægges efter aftale.

Indhold
Afhængigt af antallet af brobygningselever tilbyder vi forløb, som indeholder dele fra et af AspIT’s fag, samt en præsentation af AspIT og frokost. På dagen er brobygningseleverne samlet i et hold sammen med evt. ledsagende lærere.

Arbejdsformer
Der arbejdes individuelt med primært praktiske arbejdsopgaver, som dels bygger på instruktioner og på mere eller mindre styrende og detaljerede oplæg.

 

 


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer