Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »– Vi kan konkludere, at AspIT på alle parametre er en gevinst

På AspITs årsmøde forleden var det eksperterne fra COWI, der indtog talerstolen som de første. Efter 8 måneders arbejde med at analysere effekten af AspIT uddannelsen havde de nemlig mange gode nyheder med. Faktisk temmelig gode. Du får de vigtigste lige her.

I eftersommeren 2017 valgte uddannelseschef Ole Bay Jensen at iværksætte en meget omfattende undersøgelse af værdien af AspIT. For samfundet, for de unges beskæftigelsesmuligheder og for virksomhederne, der får de unge i praktik og ansætter dem.

Den helt korte konklusion

COWI har undersøgt mange forhold i den store undersøgelse og konkluderer i en slags alt i alt konklusion, at resultaterne på alle parametre er meget positive.

 Læs det hele her.


HUSK:
AspIT Skolernes dag lørdag den 1. september 2018 kl. 10.00 - 16.00. Kom forbi og høre om AspIT er noget for dig. Se mere her.

Du er meget velkommen til at give dette nyhedsbrev videre i dit netværk eller frit at anvende nyhedsbrevet med tydelig kildehenvisning: "AspIT - Nyhedsbrev".

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbreve? Afmeld nyhedsbrev »