Det gamle logo

AspITs gamle logo er et visualiseret symbol på skolens ånd og mission: at give eleverne trygge og stabile faglige rammer, så de får mulighed for at udvikle spidskompetencer og finde mod og styrke til at indgå i en arbejdsmæssig sammenhæng i verdenen uden for.

Cirkelformen er brugt, fordi den signalerer ro, univers, harmonisk rytme og stabilitet.  Roen og harmonien understreges i logoets grønne farve.

Cirklen til venstre symboliserer skolen. Fra den faste grund i bunden lægger cirkelslaget sig om navnet AspIt og danner et lyst rum. Det er i dette skolerum, eleverne udvikler faglige spids-kompetencer og personlig ballast.

At skolen ikke er et rum, som lukker sig om sig selv, ses ved, at cirklen åbner sig mod højre.

Fra skolens rum skyder den trekant sig ud gennem denne åbning, så den i det fri udenfor står på en forholdsmæssig bred flade. Dette symboliserer elevernes vej fra skolens trygge rum ud i den omkringliggende verden.

Den ydre verden, hvor hver enkel elev skal ud og etablere sig, symboliseres i logoets højre side i prikkerne, som strukturerer sig i et cirkelslag. Hver cirkel symboliserer de individuelle sammenhæng, eleverne kommer til at indgå i efter endt skolegang.

Historien om vores gamle logo

Logoet for AspIT fortæller meget om det, AspIT står for, og vil i fremtiden. Kald det bare et visualiseret symbol på skolens ånd og mission: at give eleverne trygge og stabile faglige rammer, så de får mulighed for at udvikle spidskompetencer og finde mod og styrke til at indgå i en arbejdsmæssig sammenhæng i livet uden for hjemmet.

Cirkelformen i logoet signalerer ro, univers, harmonisk rytme og stabilitet. Roen og harmonien understreges i logoets grønne farve.

Cirklen til venstre i logoet symboliserer skolen. Fra den faste grund i bunden lægger cirkelslaget sig om navnet AspIt og danner et lyst rum. Det er i dette skolerum, eleverne udvikler faglige spidskompetencer og personlig ballast.

At skolen ikke er et rum, som lukker sig om sig selv, ses ved, at cirklen åbner sig mod højre.

Fra skolens rum skyder trekanten sig ud gennem denne åbning, så den i det fri udenfor står på en bred flade. Det symboliserer elevernes vej fra skolens trygge rum og ud i den omkringliggende verden.

Den ydre verden, hvor hver enkel elev skal ud og etablere sig, symboliseres i logoets højre side i prikkerne, som strukturerer sig i et cirkelslag. Hver cirkel symboliserer de individuelle sammenhæng, eleverne kommer til at indgå i efter endt skolegang på AspIT.


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer