Verdens første IT uddannelse for unge med fokuseret talent har fået nyt logo

- derfor ser det ud som det gør.

 

AspIT er ikke hvad det har været. AspIT er siden starten gik i 2005 som et lille forsøgsprojekt i Vejle vokset sig stor og stærk. I dag er uddannelseskonceptet en veletableret uddannelse med skoler over hele landet.

EU, Unesco, Undervisningsministeriet, EVA og ikke mindst landets kommuner har for længst anerkendt AspIT som den relevante IT uddanelse for unge med Aspergers Syndrom og interesse for IT.

Derfor er det også blevet tid til at understøtte profileringen af AspIT med det nyt logo. Altså et symbol, der fortæller historien om AspIT på en ny måde. AspIT er nemlig meget mere end det, AspIT var engang.

Overgangen til nyt logo er derfor nødvendig – og alene det at introducere nyt logo, symboliserer udviklingen. AspIT kunne ikke længere være i sit gamle logo.

Desuden understøtter det nye logo beskeden om, at AspIT idag er et veletableret brand, der respekteres for den dokumenterede værdi, uddannelsen giver eleverne.    


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer