Det nye logos fortælling

AspITs nye logo består af to grønne arme, der dels understøtter, dels favner det nogle gange sårbare individ – hvor individet er symboliseret med den røde prik. AspIT er nemlig først og fremmest individualiseret undervisning i et miljø, der tager hensyn til elevernes særlige udfordringer.

De grønne arme giver samtidig plads, og åbner sig mod den verden udenfor AspIT, der handler om job og meningsfuld hverdag. Armene strækker sig opad mod nye mål.

Formerne er runde og bløde. I bunden er figuren tykkest, og symboliserer, at det er her, de unge starter forløbet, og netop på det tidspunkt, har mest brug for støtte og coaching. Efterhånden som individet bliver stærkere og mere sikker på sig selv, arbejder det sig op mod armenes åbning øverst i formen.

Overgangen mellem ude og inde er blid og uproblematisk idet den grønne form afspidses i bløde afrundinger – AspIT hjælper jo sine elever hele vejen til jobbet. Farven grøn symboliserer både spirrende nyt liv. Den røde prik symboliserer individet: En rundet, dynamisk enhed placeret i overgangen mellem det indre og det ydre rum – skole og job. Farven rød symboliserer her energi, dynamik. Men også et menneske i vækst.

Credit: Det nye logo er udviklet af designer, grafiker og lektor, Sergio Da Luz Benros, uddannet fra Århus Arkitektskole, designlinien. Det var i øvrigt også Sergio, der udviklede AspITs første logo.


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer