Følg med i livet på AspIT

Hverdagen på AspIT er tryg og rar, og fokuseret på at udvikle elevernes talenter for IT. Samtidig indgår AspIT i en lang række aktiviteter og netværk udenfor skolerne. Dels for hele tiden at sikre kontakt til virksomheder med henblik på praktikophold, og dels for at optimere vores ønske om videndeling med omverdenen. Her kan du følge med i den senere tids begivenheder på AspIT.
 
Hvis du vil være helt tæt på begivenhederne kan du tilmelde dig AspIT’s nyhedsbrev som så sendes til dig hver gang der udkommer et ny. 
 
God fornøjelse.

Hvad siger andre om AspIT?

Hos AspIT har vi et omfattende netværk med både virksomheder og elever/forældre. Vil du se, hvad nogle af dem siger om AspIT, så klik på menuen til venstre. Du er også velkommen til at kontakte én af de fem AspIT uddannelsescentre for yderligere information.


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer