Hvad omfatter uddannelsen

- få det gode overblik

Har du lyst til at vide mere om, hvad uddannelsesmodellen på AspIT omfatter, kan du herfra klikke videre til en oversigt over modellen i menuen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte AspIT.

AspIT eleverne har alle gode kundskaber i dansk (kan læse og skrive), engelsk (kan læse) og matematik (har logisk sans), samt en stor interesse for IT. AspIT eleverne har alle gode evner indenfor specielle fagområder indenfor Informations Teknologi.

Eleverne opnår kvalifikationer gennem en uddannelse, tilrettelagt ud fra deres særlige behov. Eleven får IT kompetencer, som sætter dem i stand til at løse konkrete opgaver for virksomheder, gennemføre praktikforløb, og modtage læring på et højt IT fagligt niveau. Alt sammen med det mål at opnå varig beskæftigelse. 


Nyheder

"Historien om Piet og os er en kæmpesucces", fortæller Jackie Hertz Nunez, service- and operations manager hos Acrelec i Rødovre. Læs mere

Afklaringsforløb

Alle AspIT skolerne afholder én gang i hvert semester et afklaringsforløb. I forløbet skal det afklares, om du og AspIT er noget for hinanden. Læs mere

AspIT Video

Frank er i job hos MULTI | MARKETING. Han er dygtig og et aktiv for hele forretningen. Se videoer